Снимка chernomorepfc.bgМлад нападател на Черно море, че към него има оферти

...
Снимка chernomorepfc.bgМлад нападател на Черно море, че към него има оферти
Коментари Харесай

Денислав Ангелов: Аз съм моряк, но Черно море не е моят таван

Снимка chernomorepfc.bg

Млад нападател на Черно море, че към него има предложения и загатна, че може да си тръгне от " Тича ", с цел да играе постоянно. Младежкият национал на Черно море Денислав Ангелов, който преди 3 дни навърши 20 години, продължава да се възвръща от травма, която го извади от много мачове на " Морето " през втория полусезон. Нападателят е със скъсани коремни мускулни нишки. Контузията той получи преди към 2 месеца по време на лагера на младежкия народен тим в Турция. Денис ще продължи още известно време с самостоятелните тренировки по време на подготовката на Черно море, като се надява допустимо по-скоро да се възвърне. Той призна в изявление за " Дарик радио ", че има интерес към него от родни клубове, а също и от чужбина. 

" Контузен съм и е доста неприятно, тъй като изгубвам време, а аз нямам такова за губене. Скъсах коремни мускулни нишки още от лагера с младежкия народен тим в Турция. Явно съм се пренатоварил и се контузих. Започнах към този момент леко да тичам. Не съм упражнявал отдавна-2 месеца. Това е доста време. Опитвам се да мисля положително и съумявам ненапълно с помощта на моето семейство, другари. На първо място желая да се оправя и да стартира пълноценно да упражнявам. Много време стана. Ще се наложи още да поработя самостоятелно, а не наедно със съотборниците ми на старта на подготовката, тъй като може да направя още една пакост. 

Сезонът за мен го дефинирам ненапълно като сполучлив, поради повиквателната ми за младежкия народен тим, а и ненапълно не, тъй като не съумях да запиша доста игрови минути в efbet Лига. Играх малко и не желая да го разясня това. Имам желанието и упоритостта да протоколирам доста повече игрово време и да въвеждам голове. Какво желая да трансформира в себе си за идващия сезон? Не желая да трансформирам нищо. Няма какво да трансформирам. Всичко в мен е по този начин, както би трябвало да бъде. Успешен го дефинирам сезона, тъй като бях извикан в младежкия народен тим. Това доста ме зарадва. Треньорът Александър Димитров залагаше на мен на контролите в Турция. Чувствах се неповторимо. Чувствах се добре и благополучен, макар че не играх на моята позиция на върха на офанзивата, а на крилото. Знаете, че успяхме да победим Украйна и Казахстан, а загубихме от Северна Македония, защото мислехме към този момент за прибиране и подценихме мача ”, сподели Денислав Ангелов. 

Той призна, че има интерес към него от други тимове: „ Да, има интерес към мен и ми дават обещание, че ще играя на 100 %, щом не ме употребяват в Черно море. Черно море ще си остане постоянно тимът на сърцето ми, тъй като от дребен съм си моряк, само че той не е моят таван. Аз желая да се развъртвам и да играя и в други огромни тимове. Аз си имам цели, фантазии. Както нашите са ме учили-човек е толкоз огромен, колкото са огромни фантазиите му. По време на лагера с младежките национали също ме търсеха. За мен най-голямата сцена на един футболист е националният тим ", приключи Денислав Ангелов, написа Sportal.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР